– Nå, det er her, mine kager fra Nordthy ender

29. Marts 2019.

Børge Lukassen, der stiftede kagesuccesen i 1966, har for nylig været på Grønland for at se nogle af de supermarkeder, han stadig pakker søde sager til.

Selv om man er 76 år og har handlet med kager i 53 år, kan man godt opleve noget nyt på kagefronten. For eksempel at se sit firmanavn i en butik meget langt væk hjemmefra.

Det skete for nylig for Børge Lukassen, der stiftede B. Lukassens Kager i 1966 – det, der i dag hedder Nordthy, og som nu mest er ejet af hans sønner, Lars og Søren Lukassen.

– Vores far arbejder her stadig. Han er på lageret og pakker varer til Grønland, hvor vi er inde i alle landets cirka 100 supermarkeder. Det har han gjort i 20 år, men her i efteråret var han for første gang oppe, og finde vores egne varer på hylderne i Grønland, fortæller Søren Lukassen.

Med på turen var Søren Lukassen og Nordthy-salgschef Hans Peter Skjødt, som var med Børge Lukassen rundt i 15 butikker – og som kunne se ham lige rette varerne lidt til i det ene Pisiffik-supermarked efter det andet.

Børge Lukassen har overdraget Nordthy til de to sønner. I forbindelse med generationsskiftet for halvandet år siden kom Lars og Søren Lukassen til at eje tilsammen 51 procent af aktierne, mens investoren Erik From har de resterende 49 procent.

Lars og Søren Lukassen fungerer begge som direktører. Lars med hovedansvaret for kontakten til leverandørerne, mens Søren er ansvarlig for salget.

Food Supply

Close Menu