Key Account Manager Foodservice søges

Ansøgningsfrist: 17. Juli 2022.

Er du indbegrebet af salg, og motiveres du af at skabe synlige resultater? Har du fingeren på pulsen? så er dette måske dit næste job…

Du har nu en unik og sjælden mulighed for at komme med på holdet og arbejde hos en af Danmarks mest nytænkende og innovative virksomheder indenfor FMCG. Nordthys primære forretningsområder består indenfor: Kiks/Kager, Nødder/Snacks samt Konfekture.

Om jobbet:
Dine hovedopgaver bliver:

  • Drive salget til alle foodservice kunder, opsøge nye potentielle kunder og deltage i relevante messer.
  • Udvikle sortimentet i tæt samarbejde med vores produktudvikling.
  • Du tilbydes et job i en meget flad organisation, hvor du selv kan være med til at forme jobbet. Du vil indgå i et dynamisk tema, hvor dine primære sparringspartnere vil være salgschefen, marketingchefen, Adm. direktør og produktudviklere.

Vi søger:

Vi søger en person med erfaring indenfor salg til foodservice, og gerne en som allerede har opbygget et godt netværk og har lyst til nye udfordringer.

Som person skal du kunne stå på egne ben, og være klar til at udarbejde de rigtige løsninger for både virksomhed og kunde. Du skal kunne arbejde systematisk og løsningsorienteret, samt have et godt humør.

Vi forventer, at du har gode It-kompetencer så du selv kan betjene og arbejde i Excel, Power Point og C5.

Du tilbydes en meget spændende stilling med stor mulighed for at påvirke udvikling og retning hos en meget innovativ virksomhed, som hele tiden har fokus på vækst og udvikling.

Formelt:
Arbejdssted: Det forventes, at du ca. 1 gang om ugen vil være på hovedkontoret i Østerild (Rubinvej 61, 7700 Thisted) alt efter bopæl. Resten af tiden vil foregå hos kunder og hjemmearbejde.

Løn og vilkår: forhandles på konkurrencedygtigt niveau.

Ansøgning sendes til Salgschef Hans Peter Skjødt  hps@nordthy.com, senest den 17.07.22, og vi vil derefter kontakte relevante ansøgere.