Nordthy A/S køber alle aktiviteterne i Nordic Nutrient Aps. og Urban Coast Aps.

3. Februar 2023

Med overtagelsen af alle aktiviteterne i Nordic Nutrient Aps., og Urban Coast Aps. styrker Nordthy A/S sin position på FMCG-markedet. Tilkøbet af et nyt forretningsben Healthcare & Drinks skal være med til, at sikre fremtidig vækst, og skabe nye arbejdspladser i det nordjyske.

Nordic Nutrient Aps og Urban Coast Aps er danske importører, som beskæftiger sig med protein beriget produkter, kollagen beriget produkter, vitaminer, mineraler og drikkevare. Porteføljen omfatter kendte brands som: LinusPro, INZYM, Colly & Co, Must Essentials, SMAG! Energy Drink og Fire Energy Drink.

Overtagelsen af Nordic Nutrient Aps og Urban Coast Aps. kommer sig af et ønske, om at udvide produktporteføljen til helt nye områder, Adm. Direktør Søren Lukassen siger:

”Produkterne i Nordic Nutrient Aps og Urban Coast Aps er meget spændende, og noget vi kan se os selv i. Sammen med overtagelsen får vi en spændende profil i Rasmus Freivald Bentzon med ombord, der fra dag ét vil kunne bidrage med et kæmpe knowhow omkring disse produkter.”

I forbindelse med handlen kommer Rasmus Freivald Bentzon i fremtiden, til at være Direktør for forretningsbenet Nordthy-Health. Her er der en helt klar ambition om, at Nordthy skal være en førende aktør indenfor dette område.

Rasmus Freivald Bentzon siger følgende om overtagelsen:

”Jeg ser utroligt meget frem til det nye setup med Nordthy, og den rejse vi skal på sammen. I det nye setup får vi fornyet styrke og energi til at eksekvere på vores ideer og koncepter. Samtidig får vi via Nordthys platform adgang til et meget større distributionssetup og sælgerstyrke, så vi får mulighed for at blive repræsenteret i alle salgskanaler”

Nordthy A/S

For yderligere informationer, kontakt:
Lars Lukassen, Adm. Direktør/Ejer Nordthy, + 45 20 19 66 60
Søren Lukassen, Adm. Direktør/Ejer Nordthy, + 45 20 19 66 61
Jesper Lukassen, Marketingchef, + 45 40 80 65 77
Close Menu