Tidslinje Nordthy

Det hele startede tilbage i 1966 da Børge Lukassen etablerede B. Lukassen’s Kager, som senere blev til Nordthy Biscuits. I de første år leverede og servicerede Børge Lukassen hovedsageligt de lokale købmands kagehylde.

1966

Børge Lukassen stifter B.lukassens Kager, og den første kagebil købes og de lokale butikker besøges ugentligt.

1980

Medarbejderstaben er i løbet af årene vokset betydeligt og i starten af 1980’erne er antallet af kagebiler nået op på 10, som på daværende tidspunkt servicerede butikker i hele Nordjylland.

1990

Efter flere års stigende salg, påbegyndes byggeriet af en ny lagerhal i udkanten af Østerild, for at kunne håndtere det stigende salg.

1992

I 1992 stod den nye lagerhal på 3300 kvadratmeter klar. og B. Lukassens kager ændrede samtidg navn til Nordthy Biscuits.

Med plads til hele16 kagebiler i garagen, blev det muligt for alle sælgere, at gå på lageret og pakke deres egne ordre.

1994

Salgstyrken anno 1994.

Række 1
Siddende fra venstre

-Ove Kristensen
-Lars Lukassen
-Karsten Olsen
-Lars Kjærsgaard
-Thomas Johansen
-Jørgen Poulsen

Række 2
Stående fra venstre

-Mogens Kristensen
-Karl Ove Lukassen
-Jørgen Nielsen
-Hans Valdemar Hansen
-Niels Vig
-Freddy Christensen
-Børge Lukassen
-Søren Lukassen
-Kenneth Myretue

Gennem mange år var Nordthy Biscuits kendt under navnet ”DIN KAGEMAND” Dette navn opstod, da flere og flere købmand bed mærke i kagemandens mange sjove og anderledes salgsudstillinger med eksempelvis kammerjunkere og trope tema, flødebollemænd, og kager i massevis. Nordthy blev mange butikkers foretrunke kagemand dertil kom sloganet ”DIN KAGEMAND”

2007

Efter flere års ønske om at udvide sortiment med slik opkøber Nordthy ”Nordic Candy Aps” og Nordthy Slik kommer til.

2010

Nordthy opkøber ”BE Kager” i Rødekro, for at komme ind på det nordtyske marked. Tyskland er et marked, som direktør Søren Lukassen venter sig meget af. Med opkøbet af BE Kager udvides varesortiment med Bake Off samt ketchup, remoulade, agurkesalat og ristede løg i eget navn til det nordtyske marked, så de tyske kunder kan få sig en ægte dansk hotdog.

2011

Med opkøbet af BE Kager og en styrket position på det danske marked lykkedes det Nordthy, at vinde Børsens gazelle i både 2010 og 2011.

2014

Nordthy brunkager vinder stor test i Nordjyske.

”Dansk eller ej, Nordthy Brunkager falder i dommernes smag og bliver testens vinder. Fordi den -ifølge testpanelets smagsløg! -smager som en ægte brunkage.”

2015

Nordthy Premium kommer til

”For at imødekomme den stigende efterspørgsel på kvalitetsprodukter har vi valgt at udvikle vores helt egen unikke serie, som løbende vil blive tilpasset tidens trends”

Adm. Direktør Lars Lukassen